audi gespecialiseerd

1. Waarde bepalen

Bereken de waarde van uw auto aan de hand van onze tips, hierdoor kunt u een eerlijke verkoopprijs maken!

2. Advertentie maken

Verzamel de benodigde gegevens voor het maken van een goede verkoopadvertentie!

3. Verkoop op Marktplaats

Verkoop uw auto binnen zeer korte tijd voor een eerlijke prijs op Marktplaats.nl!Auto kopen

Bent u opzoek naar een leuke nieuwe of tweedehandse auto? Tegenwoordig is het een stuk makkelijker geworden om een leuke en betrouwbare auto bij u in de buurt te vinden, met enkele muisklikken tovert u al een mooi overzicht van auto’s tevoorschijn die perfect bij u passen. Het kopen van een auto is meestal erg moeilijk, tenslotte weet u met een tweedehandse auto nooit helemaal zeker wat de staat van de auto precies is op het moment dat u deze koopt. Het is bij het kopen van een auto daarom erg belangrijk dat u uw aandacht er goed bij houdt!

Auto kopen tips

Net als altijd geldt het spreekwoord ‘als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat het meestal ook’ ook bij het kopen van auto’s. Iemand verkoopt niet voor niets zijn of haar auto voor zo’n enorm lage prijs, er zal vast en zeker wel wat met het voertuig aan de hand zijn. Als u het niet vertrouwd, koopt de auto dan ook absoluut niet. De kans dat u later voor flinke reparaties komt te staan is bij dergelijke auto’s heel groot, laat u dus niet altijd door een lage prijs verleiden.

Vaak kunt u aan de hand van een advertentie al voor een groot deel bepalen of het een betrouwbare auto is of niet, vraag bij een eventuele bezichtiging altijd door met simpele vragen als de reden voor de verkoop. Klopt het verhaal niet helemaal of hebt u er geen goed gevoel bij? Dan kunt u er het best voor kiezen om de auto gewoon te laten staan. Veel mensen denken dat het kopen van een auto bij een dealer of handelaar altijd betrouwbaar is, helaas is dat ook lang niet altijd het geval. Zelfs als u bij een erkende garage een auto koopt is het verstandig om alles goed na te gaan zodat u zeker weet dat alles uiteindelijk klopt.

Autoverzekeringen

Bij het kopen van een auto kan u ook het beste vooraf autoverzekeringen vergelijken. Dit voorkomt dat u achteraf voor een verassing komt te staan op het gebied van de autoverzekering. Op de foto’s van de advertentie is vaak het kenteken zichtbaar. Ook als het kenteken niet bekend is, kan een vergelijking gemaakt worden op basis van merk, model en bouwjaar.