audi gespecialiseerd

1. Waarde bepalen

Bereken de waarde van uw auto aan de hand van onze tips, hierdoor kunt u een eerlijke verkoopprijs maken!

2. Advertentie maken

Verzamel de benodigde gegevens voor het maken van een goede verkoopadvertentie!

3. Verkoop op Marktplaats

Verkoop uw auto binnen zeer korte tijd voor een eerlijke prijs op Marktplaats.nl!Auto verkopen

Hebt u een nieuwe auto op het oog of hebt u uw oude auto niet langer nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te verkopen .Tegenwoordig is het een stuk makkelijker geworden om uw auto  te verkopen, u kunt namelijk gemakkelijk een advertentie aanmaken op websites als Marktplaats of Speurders waarin u aangeeft dat u uw auto graag wilt verkopen.

Voordat u een advertentie aanmaakt is het verstandig om de waarde van het voertuig te bepalen, op deze manier kunt u niet alleen een eerlijkere vraagprijs bij uw advertentie vermelden, u weet voor uzelf ook nog eens wat het minimale bedrag is waarvoor u de auto uiteindelijk wilt verkopen.

Advertentie maken voor uw auto

Ondanks dat het erg makkelijk lijkt, is het verkopen van een auto vaak nog niet zo heel makkelijk. Het maken van een advertentie neemt redelijk wat tijd in beslag als u het goed wilt doen, tenslotte is uw doel wel om uw auto binnen een zo kort mogelijke tijd voor een zo hoog mogelijk bedrag te verkopen.

Het is erg belangrijk om goede foto’s toe te voegen aan uw advertentie, zonder foto’s van uw auto zult u namelijk bijzonder weinig reacties ontvangen van mogelijke kopers, tenslotte zou u zelf graag ook wel willen weten hoe de auto eruitziet op het moment dat u een mogelijke koper zou zijn. Het maken van goede foto’s is helemaal niet moeilijk, u hoeft hier ook absoluut geen fotograaf voor de zijn. Zorg ervoor dat u meerdere foto’s van uw auto aan de advertentie toevoegt, maak in ieder geval een foto van het interieur en de complete auto.

Het is verstandig om uw advertentie een uitgebreide omschrijving te geven, geef de mogelijke kopers zoveel mogelijk interessante informatie over de auto om een snelle verkoop te bevorderen. Zorg er daarnaast voor dat mogelijke kopers u goed kunnen bereiken, voeg daarom een telefoonnummer en e-mail adres toe aan uw advertentie.

Het starten van een advertentie op Marktplaats is niet gratis, echter zijn de kosten bijzonder laag en de kans is heel groot dat u de auto binnen zeer korte tijd voor een mooi bedrag kunt verkopen. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat u nog altijd uw auto het snelst verkoopt op Marktplaats.nl!